Hollie's Central

Goin Down Hill

E-juice

Nu blir det mer och mer populärt med att ha e ciggs och e juice med  simply southern smak på. Ja det finns så många smaker och annat som man kan välja på nu och som blir vanligare och vanligare att handel online. 
Ja det är ju bra att folk försöker att sluta röka det vill vi väl alla att det ska ske. Det är inte bra för något så det är bra om så många som möjligt kan sluta med det.
Ja det är bra att det finns saker som kan hjälpa till och kanske göra det lite lättare än det hade varit om det inte fanns tillgängligt.

Kommer fler och fler prylar

Ja det kommer verkligen fler och fler prylar på marknaden och det är ju inte så konstigt så är det väl alltid och kommer alltid att vara så.
Ja det finns så mycket som man kan handla och saker som man inte ens visste man behövde.  Men hur som helst så är det bra att det är fler och fler som börjar tänka mer på sin hälsa och som gör aktiva val för att förbättra sin hälsa. Ja det är lite så det är och det är positivt att det blir mer populärt att vara mer hälsosam för det är ju något som gynnar alla i samhället. Så det hoppas vi på ska fortsätta och det får man hoppas. Det kommer ju nya prylar för hälsan med och det finns nya saker som blir mer och mer populärt och som man gärna vill ha och äta mer av och som samtidigt är bra för en och som ska bidra till att man har bättre hälsa. Ja det är ju bra att det är så och att man kan göra mer för att man ska må bra och får att andra ock så ska må bra.